Principalele beneficii pentru sanatate:
- Continutul de vitamine B1 si B6 incetinesc procesul de deterioarare a celulelor nervoase si ajuta la cresterea puterii de concentrare
- Grasimile nesaturate reduc colesterolul rau, sunt benefice pentru o inima sanatoasa si ajuta la reducerea inflamatiilor din corp
- Contine o cantitate importanta de vitamina E, astfel te ajuta sa iti mentii pielea tanara si sanatoasa si intareste sistemul imunitar
- Este satios si bogat in fibre
- Ajuta la un somn mai bun
- Poate diminua intensitatea migrenelor datorita continutului de magneziu
Cum folosim noi:
- Il lasam la hidratat o noapte intreaga si a doua zi facem lapte de caju
- Pregatim cele mai bune sosuri crude/maioneza (ex: caju hidratat 12h, lamaie, fulgi de drojdie inactiva si apa)
- Smantana de caju
- Il consumam ca atare, ca o gustare
- In prajituri raw ca si baza si nu numai
Sustinem antreprenorii romani si ne bucuram ca ii avem in familia noastra pe cei de la Nutrissimo, o afacere de familie care isi dedica timpul sa gaseasca cele mai naturale si sanatoase produse din Grecia si nu numai, mereu in cautari pentru sanatatea noastra.
Conditii de pastrare: recomandam sa il pastrezi la frigider, intr-un borcan de sticla.
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.