Ingrediente: Masline natural Kalamata de diferite culori si texturi (ex: negre, uscate la soare, verzi, blonde, taiate), otet, ulei de floarea soarelui, aroma naturala de oregano, sare.
Principalele beneficii pentru sanatate:
- Au un continut mare de grasimi sanatoase, astfel este foarte benefic pentru sistemul cardiovascular. Reduce oxidarea colesterolului rau si imbunatateste sanatatea vaselor de sange
- Responsabile pentru reducerea inflamatiilor din corp
- Contribuie la mentinerea integritatii celulelor creierului, asigurand buna lui functionare
- Mentin sanatatea sistemului digestiv si previn afectiuni la nivelul stomacului
- Contribuie la sanatatea oaselor
Cum folosim noi:
- In salate
- Sub forma de pasta de masline homemade
- La bruschete
- Pur si simplu langa legume pentru o mancare rapida si sanatoasa
Daca vrei sa le dai si celor mici, iti recomandam sa le lasi peste noapte in apa, astfel incat sa se desareze si apoi poti sa le oferi cu incredere acestora.
Conditii de pastrare: recomandam sa le pastrezi intr-un loc racoros si uscat. Dupa deschidere stau foarte bine in ambalajul original sau pot fi puse intr-un borcan de sticla in care se adauga cateva picaturi de ulei de masline.
Catalina Gabriela,
Sunt delicioase atat ca atare cat si in preparate.
RaspundeA fost util acest review?