Principalele beneficii pentru sanatate:
- O sursa excelenta de energie pentru organism
- Ajuta la reducerea migrenelor
- Accelereaza digestia datorita continutului mare de fibre
- Confera satietate
- Imbunatateste calitatile cognitive ale creierului
- Contine antioxidanti care accelereaza metabolismul si elimina grasimile ce infunda arterele
- Contine aminoacizi si proteine care ajuta la cresterea masei musculare in combinatie cu exercitii zilnice
- Ajuta la buna functionare a glandelor renale si suprarenale
- Contine mai mult calciu decat laptele, astfel ajuta la intarirea scheletului, a oaselor si a cartilajelor
Cum folosim noi:
- O adaugam in diferite variante de salate
- Budinca cu quinoa, scortisoara si mere
- Chiftelute/
falafel
- O combinam cu legume crude pentru o cina rapida si sanatoasa
- Recomandam hidratarea de cel putin 2h inainte de a fi pregatita (noi o lasam la hidratat peste noapte astfel in perioada asta si germineaza, prin germinare devine mult mai nutritiva).