Sos de soia Tamari ECO 250ml

Yes Organic
24,90 RON
Sosul de soia Tamari este unul dintre putinele sosuri de soia care nu contine grau si NU contine GLUTEN.

Este obtinut prin fermentarea naturala a boabelor de soia ECO, intregul proces de fermentare dureaza intre 1 si 3 ani. Fermentarea se face intr-un butoi de cedru si este produsa cu ajutorul unor specii de ciuperci, numite "pop".

Reteta a aparut pentru prima data in Japonia  in secolul VII, cand calugarii budisti au inceput sa il introduca in alimentatia lor. Sosul de soia Tamari este recomandat atat pentru gatit cat si pentru salate si dressing-uri.

Gramaj: 250 ml


In stoc

Durata de livrare: 24/48h

Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: AL01137 Ai nevoie de ajutor? 0722.503.125
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Ingrediente: apa, boabe de soia, sare (aprox 13g/100ml produs), alcool din cereale fara gluten.

Sosul de soia Tamari este un sos foarte utilizat in gastronomia asiatica, il poti utiliza pentru combinatii de noodlesi, paste, orez cu legume si ofera o savoare delicioasa preparatului tau.

Principalele beneficii pentru sanatate:
- Favorizeaza digestia
- Dezvolta flora intestinala cu beneficii asupra sistemului digestiv

Cum folosim noi:
- Facem niste noodlesi deliciosi
 

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!