Specialitate din caju 500 g

Filgud
88,90 RON
Dupa multe recomandari, am testat si noi specialitatea ECO din caju si ne-a placut, asa ca de astazi inainte o sa o gasiti pe Raftul Naturii.

Specialitatea ECO din caju sau feta din caju este o branzica mega proteica obtinuta din caju fermentat pe care o tai cubulete si o adaugi in salata ta preferata.

Specialitatea ECO din caju este un produs curat, obtinut din putine ingrediente: 70% caju ECO hidratat, ulei de cocos ECO, culturi selectionate de bacterii lactice ( L bulgaricus, L acidophilus, Str Thermophilus), sare roz de Himalaya, apa. Culturile selectionate de bacterii lactice sunt de fapt probiotice cu beneficii pentru corp.

NU contine GLUTEN (nici urme), NU contine lactoza, NU contine indulcitori, NU contine conservanti si NU contine adaosuri nesanatoase.

Produsul trebuie tinut la frigider si trebuie consumat in maxim 3 zile de la deschidere, in conditiile pastrarii la frigider.

Gramaj: 500 g


Stoc epuizat

Durata de livrare: 24/48 h

Cod Produs: AL01404 Ai nevoie de ajutor? 0722.503.125
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Culturile selectionate (probiotice) din continutul specialitatii vegetale sunt:
Lactobacillus d. bulgaricus este o bacterie benefica aflata in tractul digestiv care tine la distanta bacteriile rele.
Lactobacillus acidophilus este o bacterie care apare in mod natural in intestinul uman si chiar si in alte parti ale corpului, ajuta sistemul digestiv sa descompuna zaharurile.
Str Thermophilus produce enzima lactaza, de care organismul are nevoie pentru a digera zaharul din diferite produse lactate.

Principalele beneficii pentru sanatate ale cajuului:
- Continutul de vitamine B1 si B6 incetinesc procesul de deterioarare a celulelor nervoase si ajuta la cresterea puterii de concentrare            
- Grasimile nesaturate reduc colesterolul rau, sunt benefice pentru o inima sanatoasa si ajuta la reducerea inflamatiilor din corp
- Contine o cantitate importanta de vitamina E, astfel te ajuta sa iti mentii pielea tanara si sanatoasa si intareste sistemul imunitar
- Este satios si bogat in fibre
- Ajuta la un somn mai bun
- Poate diminua intensitatea migrenelor datorita continutului de magneziu

Cum folosim noi:
- Pastram jumatate si jumatate o punem la congelator
- O punem in salate pe langa o multitudine de legume si frunze 
- Facem caprese vegana cu rosii si pesto de sparanghel

Am ales Filgud pentru ca este un brand nascut din dorinta de a oferi alternative prietenoase atat cu oamenii, cat si cu natura, la unele dintre cele mai indragite branzeturi origine animala, iar omul din spatele Filgud, Andrei Rosu este un exemplu pentru noi toti.
 
Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Scrie un review


Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!