Culturile selectionate (probiotice) din continutul specialitatii vegetale sunt:
-
Lactobacillus d. bulgaricus este o bacterie benefica aflata in tractul digestiv care tine la distanta bacteriile rele.
-
Lactobacillus acidophilus este o bacterie care apare in mod natural in intestinul uman si chiar si in alte parti ale corpului, ajuta sistemul digestiv sa descompuna zaharurile.
-
Str Thermophilus produce enzima lactaza, de care organismul are nevoie pentru a digera zaharul din diferite produse lactate.
Principalele beneficii pentru sanatate ale cajuului:
- Continutul de vitamine B1 si B6 incetinesc procesul de deterioarare a celulelor nervoase si ajuta la cresterea puterii de concentrare
- Grasimile nesaturate reduc colesterolul rau, sunt benefice pentru o inima sanatoasa si ajuta la reducerea inflamatiilor din corp
- Contine o cantitate importanta de vitamina E, astfel te ajuta sa iti mentii pielea tanara si sanatoasa si intareste sistemul imunitar
- Este satios si bogat in fibre
- Ajuta la un somn mai bun
- Poate diminua intensitatea migrenelor datorita continutului de magneziu
Cum folosim noi:
- Pastram jumatate si jumatate o punem la congelator
- O punem in salate pe langa o multitudine de legume si frunze
- Facem caprese vegana cu rosii si
pesto de sparanghel
Am ales Filgud pentru ca este un brand nascut din dorinta de a oferi alternative prietenoase atat cu oamenii, cat si cu natura, la unele dintre cele mai indragite branzeturi origine animala, iar omul din spatele Filgud, Andrei Rosu este un exemplu pentru noi toti.
Scrie un review
Review-ul a fost trimis cu succes.