Ingrediente: faina integrala de spelta ECO.
Am ales pastele din faina integrala de spelta ECO datorita calitatilor nutritionale net superioare graului comun, este mai hranitor si chiar mai usor de digerat. Desi este bogat in gluten, datorita calitatilor nutritionale este tolerat chiar si de persoanele cu intoleranta la gluten. Este bogata in vitaminele A, E, B1, B2, acizi grasi, minerale precum fier, magneziu, fosfor, calciu. Printre beneficiile graului spelta se enumera: stimularea metabolismului, detoxifierea organismului, oferind astfel o stare de bine in organism.
Cum se gatesc:
- Se pun in apa fierbinte in care s-a adaugat in prealabil putin sare si se lasa la fiert 4-5 minute
- E normal sa se produca spuma
- Nu depasiti timpul de fierbere
- Dupa ce timpul s-a scurt, clatiti pastele cu apa rece
Ne bucuram ca ii avem in familia noastra, ne plac oamenii care contribuie la o Romanie mai sanatoasa si care poarta numele tarii noastre peste hotare, exporta in tari precum Korea, Canada, Norvegia.
Conditii de pastrare: Recomandam sa le pastrati la max 25°C si max 65% umiditate, ferite de actiunea directa a razelor solare.
Scrie un review