Doza de relaxare a unei femei

Doza de relaxare a unei femei
Astazi va povestesc despre mine, despre o experienta frumoasa pe care am avut-o si pe care vreau sa o impartasesc cu voi.
Ei bine, dupa aproape 3 ani de mamicitie full time, a venit vremea sa imi iau si eu un weekend prelungit, pentru mine. Decizia de a face ceva pentru mine am luat-o anul trecut. Si de atunci am tot cautat varianta potrivita pentru mine.
Stiam ca ceea ce caut este: deconectare, sa iau o pauza de la toate responsabilitatile pe care le am si sa nu mai am mintea in toate partile.

Asa ca, intr-o zi, am gasit o postare a Andreei Tomuleasa despre un Retreat " Mananca, Roaga-te, Iubeste - Retragere Spirituala Fundatica", pe care ea il organiza la final de Februarie la Fundatica. Citind informatii despre program, activitatii si dupa ce am discutat acasa, am luat decizia de a-mi lua 4 zile doar pentru mine.
Pe masura ce se apropia ziua plecarii, eram tot mai ingandurata, imi era ciudat sa plec prima oara, singura pentru 4 zile pline. Cand intram in gandurile astea, Silviu incerca sa ma scoata si sa imi deschida ochii ca atat eu cat si Sofi (fetita noastra) avem nevoie de asta, si asa a fost.

Ce pot sa va spun, dragi femei, este ca meritam o pauza, merita sa avem timp sa facem lucruri pentru noi si retreatul a fost pentru mine exact ceea ce aveam nevoie!


Va las aici pe scurt cateva din experientele avute in retreat:
- Am facut yoga – mi-ar reamintit ca imi place yoga (nu mai practicasem din trimestrul 2 de sarcina), iar yoga de la 7:30 a fost un challenge pentru mine, dar mi-a placut
- Mi-am reamintit cat de bine si eliberata emotional ma simteam dupa o meditatie ghidata
- Am facut o drumetie scurta pe munte
- Am dansat si am constientizat energia si vibratia din mine
- Am pictat mandale
- Am stat 1min in zapada cu picioarele goale, a fost o experienta foarte intensa, dupa ce picioarele s-au dezghetat am simtit picioarele mele atat de usoare si eram mult mai constienta de procesul “de a merge”
- M-am bucurat de bai fierbinti in ciubar la – 10 grade, atat pe timpul zilei cand am ramas captivata de peisajul montan dar si noaptea, cand m-am bucurat de tacerea noptii si de stele
- Am intalnit oameni faini cu care am impartasit pareri, idei



Ce as mai adauga la cele de mai sus:
- Locatia a fost de vis, nu ma saturam privind muntele
- Mancarea a fost pe sufletul meu, cand am ajuns acolo si am vazut lazile de fructe si legume pe care Andreea le-a adus, am stiut ca am ajuns in locul potrivit
- Silent DAY, cand Andreea ne-a impartasit ca vom avea 12 ore vom sta fara telefoane si in care nu vom vorbi, nu am stiut la ce sa ma astept, nu stiam cum o sa facem asta. Dar pot sa va spun ca a fost minunat, a fost atat de bine, sa fiu doar eu cu mine si gandurile mele timp de 12 ore, as repeta si cu alte ocazii aceasta experienta. Am stat, am meditat, mi-am scris gandurile si dorintele, am contemplat natura, am fost prezenta, am fost eu cu mine si a fost minunat.

Acum la final, ce pot sa va spun este ca in aceste zile am reusit sa ma deconectez, sa ma odihnesc, sa ma relaxez, sa nu am lucruri de facut, sa nu am un arsenal de To do pentru fiecare zi, sa ma simt rasfata – Andreea a fost o organizatoare de nota 10. Desi imi era tare dor de ai mei, tot ceea ce am trait acolo a meritat si dorul de ei mi-a reamintit de legatura stransa dintre noi.

Pentru voi, femei frumoase, mame dedicate, va recomand sa va luati timp pentru voi, e minunat daca va puteti lua un weekend doar pentru voi sau macar cateva ore pe saptamana.

Avem nevoie de asta si dupa o astfel de pauza, dedicarea voastra o sa fie mai incarcata de energie si de dorinta de a fi cu cei dragi.
Va imbratisez si va las una din melodiile reprezentative ale acestei experiente minunate: https://www.youtube.com/watch?v=-3bMgp11HGo.

Pe Andreea o gasiti pe www.enjoylife.ro, pe Instagram (enjoylife.ro) si Facebook (Enjoy Life by Andreea Tomuleasa).

Daca ti-a placut articolul, iti recomand sa citesti si Matcha - sursa ta de energie si nu numai.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!