Ingrediente: 100% boabe de cacao.
Principalele beneficii pentru sanatate:
- Singurul aliment care contine “substanta fericirii”, endorfina pe care corpul uman o produce doar dupa exercitiile fizice
- Sustine inima si sistemul cardio-vascular la nivel fizic, metafizic si spiritual, fiind denumita de azteci “sangele inimii”
- Ofera energie
- Suprima in mod natural pofta de mancar si poate fi utilizat cu success in curele de slabire
- Este o sursa importanta de fibre ajutand astfel curatarea colonului
- Spre deosebire de varianta procesata care potenteaza aparitia cariilor dentare din cauza zaharului continut, aceasta reduce aparitia cariilor dentare
- Ofera protectie solara in mod natural si contribuie la un bronz uniform
- Este nutritiv si regenerator pentru piele
- Pentru proprietatile afrodisice combina-l cu maca si pe termen lung te poti bucura de beneficiile lor
Cum folosim noi:
- Il topim la temperaturi sub 40 de grade, adaugam indulcitor (miere sau
sirop de curmale) si astfel obtinem o ciocolata raw, delicioasa si sanatoasa, pe care o putem combina foarte usor cu diferite fructe deshidratate
- Facem batonul meu snickers preferat, reteta o gasiti pe grupul de Facebook "Din pasiune pentru o viata sanatoasa"
- Pentru diferite deserturi, ca o crema