Dupa multe recomandari, am testat si noi specialitatea ECO din caju si ne-a placut, asa ca de astazi inainte o sa o gasiti pe Raftul Naturii.
Specialitatea ECO din caju sau feta din caju este o branzica mega proteica obtinuta din caju fermentat pe care o tai cubulete si o adaugi in salata ta preferata.
Specialitatea ECO din caju este un produs curat, obtinut din putine ingrediente: 70% caju ECO hidratat, ulei de cocos ECO, culturi selectionate de bacterii lactice ( L bulgaricus, L acidophilus, Str Thermophilus), sare roz de Himalaya, apa. Culturile selectionate de bacterii lactice sunt de fapt probiotice cu beneficii pentru corp.
NU contine GLUTEN (nici urme), NU contine lactoza, NU contine indulcitori, NU contine conservanti si NU contine adaosuri nesanatoase.
Produsul trebuie tinut la frigider si trebuie consumat in maxim 3 zile de la deschidere, in conditiile pastrarii la frigider.
CRISTINA BRATU,
Acest produs nu lipseste din frigiderul meu niciodata! Face parte din lista ingredientelor cheie!
RaspundeA fost util acest review?