Pudra de roscove (denumita si carob) este obtinuta prin macinarea pastailor intregi din fructul roscov, este cruda, ECO, are culoarea si gustul foarte aproape de cacao. Este cea mai recomandata varianta pentru copilasii mici, pentru ca nu contine cofeina.
Pastaia de roscove este un fruct inedit a carui popularitate a inceput sa creasca in ultimii ani. Este mentionata inca din Biblie si este denumita “painea Sfantului Ioan Botezatorul” intrucat se credea ca Sfantul se hranea cu pastai de roscove.
Pe langa gustul dulceag, pudra de roscove vine cu o serie de beneficii pentru organism: este o proteina completa, are o cantitate mare de calciu si putin fosfor, ceea ce contribuie la absorbtia mai rapida a calciului in corp, contine mai multi antioxidanti decat cacao si este printre putinele alimente care contine omega 9.
CRISTINA BRATU,
Are alt gust (mai bun) comparativ cu ce am mai testat din comert. Conteaza foarte mult procedura de uscare ;)
RaspundeA fost util acest review?