Principalele beneficii pentru sanatate:
- Este satios, astfel ajuta in mentinerea greutatii si te vei simti satul dupa masa
- Contribuie la sanatatea tractului digestiv, contine un numar important de fibre, acestea ajuta la eliminarea reziduurilor din organism
- Contine numerosi antioxidanti, astfel protejeaza corpul de diferite boli
- Contribuie la reducerea colesterolului rau
- Promoveaza sanatatea oaselor si a articulatiilor
- Ajuta la mentinerea bunei dispozitii si ajuta procesele de memorare
- Contine o cantitate mare de fier, astfel ajuta la prevenirea anemiei
Cum folosim noi:
- Humus, minunatul deliciu libanez
- Salata cu verdeturi si naut
- Naut la cuptor cu ierburi aromatice, reteta
aici
- Chiftelute/ falafel, reteta
aici
- Recomandam hidratarea peste noapte in apa. In plus daca aveti timp, va recomandam sa il lasati 24 de ore la germinare, prin germinare devinind mult mai nutritiv.
Conditii de pastrare: recomandam sa il pastrezi intr-un loc intunecat si uscat.
Lavinia,
Nu exista comparație între năutul pe care eu îl foloseam anterior și fata de acesta. Este cel mai bun năut!
RaspundeA fost util acest review?