Mod de preparare:
Se amesteca uscat praful de copt cu o parte din faina pentru o mai buna distributie.
Doza recomandata: 7g pentru 250g de faina.
Conditii de pastrare: A se pastra la temperatura camerei intr-un loc uscat.
Produs certificat ecologic.
PLANET SCORE (https://www.planet-score.org/) - A
Origine: Franta
Durata de livrare: 24/48 h
Praf de copt bio Nat-Ali este alegerea curata pentru bucataria ta. Fara gluten si fara fosfat, acest produs 100% natural este realizat doar din ingrediente atent selectionate din agricultura ecologica: amidon de porumb, bicarbonat de sodiu si acid tartric obtinut din drojdia si tescovina vinurilor.
Fara aditivi artificiali, praf de copt Nat-Ali face ca aluaturile sa creasca in mod natural, printr-o reactie simpla intre caldura si umiditate. Amidonul actioneaza ca baza stabila, pastrand eficienta fiecarui ingredient, iar bicarbonatul si acidul tartric elibereaza dioxid de carbon pentru o textura aerata si pufoasa.
Ideal pentru prajituri, checuri, briose sau blaturi de tort – este un ingredient esential pentru orice camara moderna, unde sanatatea si gustul merg mana in mana.