Moringa este considerata o planta minune, cu un continut nutritiv extraordinar, contine aproximativ 20 de tipuri de aminoazici, 46 de antioxidanti, 36 compusi antiinflamatori si mai mult de 90 de nutrienti. Este un arbore folosit de secole in medicina ayuverdica si este numit si “arborele vietii”. Contribuie la vindecarea a 300 de boli, gasesti in ea aproape orice vitamina si mineral posibil. In India tara de orgine a arborelui moringa, este folosita nu doar pentru beneficiile din punct de vedere al sanatatii ci si pentru capacitatea de a regla echilibrul solului (ofera solului substante nutritive) si pentru a filtra apa (atrage substantele toxice).
Pulberea este obtinuta din culturi certificate ECO. Sub forma de pudra este mult mai usor de absorbit si de asimilat de organism, mai hranitoare si are mai multi nutrienti. Are un gust intre hrean si sparanghel, nu exceleaza la acest capitol dar poti pune o lingurita intr-un smoothie si nu o sa ii simtiti gustul, iar corpul tau o sa se bucure de beneficii. Este un aliment ideal pentru toata lumea, de la nepoti la bunici.
Moringa este o sursa excelenta de minerale, vitamine, antioxidanti si fitonutrienti, in plus, este o sursa de proteine de calitate si fibre dietetice.