Agar - Agar ECO 20 g

Bio Vita
14,90 RON
Daca nu ai auzit de agar- agar pana acum, nu esti prima persoana, noi l-am descoperit de curand cand cautam o varianta sa facem jeleuri din fructe acasa.

Investigand, am aflat ca agar-agar este un agent de gelifiere de origine vegetala, extras din algele marine, descoperit in jurul anului 1660 in Japonia.

Agarul este fara gust si fara culoare, se dizolva neaparat la cald (este insolubil in apa rece) de aceea compozitia pe care dorim sa o obtinem gelatinata trebuie obligatoriu incalzita. In plus, amplifica aromele ingredientelor cu care este folosit.

Agar-agar nu doar ca ne ajuta in bucatarie ci vine si cu o serie de beneficii pentru organism, este bogat in fibre (80%), contine fier, magneziu, potasiu, calciu si NU are calorii, nu contine zaharuri si carbohidrati.
 

Gramaj: 20 g


In stoc
Limita stoc
- +
Adauga in cos
Cod Produs: AL01253 Ai nevoie de ajutor? 0722.503.125
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Review-uri (0)
Cum se prepara?
- Adauga 2 g la 500 ml de compozitie pe care ai adus-o la punctul de fierbere
- Pune compozitia la frigider timp de aproximativ 3 ore
- Dupa racirea, o sa vezi rezultatul, compozitia s-a ingrosat, este tare si de-a dreptul ferma

Principalele beneficii pentru sanatate:
- Actioneaza ca un laxativ natural datorita continutului de fibre
- Ajuta la mentinerea greutatii 
- Intareste oasele
- Previne anemia

Cum il poti folosi:
- Faci jeleuri sanatoase pentru copilasi. Este posibil ca in combinatie cu anumite fructe: ananas, smochine, papaya, mango, piersic, kiwi si lamaie sa uite ce are de facut. Pot sa va asigur ca in combinatie cu prune ies niste jeleuri delicioase
- Pentru creme, de exemplu de caju ( revin curand cu o reteta pe blog)
- Pentru prajituri

Scrie un review


close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!