Ingrediente: 100% faina de malai Bramata
Principalele beneficii pentru sanatate:
- Contribuie la prevenirea si ameliorarea problemelor digestive (constipatia, hemoroizii)
- Previne anemia
- Asigura un nivel ridicat al sanatatii ochilor
- Confera satietate
Cum sa o folositi:
- Sa faci mamaliga clasica: Pentru 500 g de faina de porumb (malai) se recomanda folosirea a 2 litri de apa si sare grunjoasa neiodata dupa gust Se adauga sarea in apa rece si apoi, in ploaie, se adauga malaiul, amestecand rapid pentru a nu se forma cocoloase. Dupa cca 40 minute, se rastoarna mamaliga pe un fund de lemn.
- Americani o folosesc sa faca prajituri cu malai
- Mamaliga cu
parmezan vegan din caju si patrunjel
- Mamaliga cu
Specialitate Eco de Caju
Valori nutritionale/100 g:
Valoare energetica: 1450 kJ / 350 kcal
Grasimi: 3.0 g din care acizi grasi saturati: 0.7 g
Carbohidrati: 74.0 g din care zaharuri: 6.0 g
Fibre: 1.1 g
Proteine: 7.6 g
Sare: 0.003 g