Ingrediente: nuci caju, fulgi de drojdie inactiva, pudra usturoi, sare neiodata.
Principalele beneficii pentru sanatate ale cajuului:
- Continutul de vitamine B1 si B6 incetinesc procesul de deterioarare a celulelor nervoase si ajuta la cresterea puterii de concentrare
- Grasimile nesaturate reduc colesterolul rau, sunt benefice pentru o inima sanatoasa si ajuta la reducerea inflamatiilor din corp
- Contine o cantitate importanta de vitamina E, astfel te ajuta sa iti mentii pielea tanara si sanatoasa si intareste sistemul imunitar
- Este satios si bogat in fibre
- Ajuta la un somn mai bun
- Poate diminua intensitatea migrenelor datorita continutului de magneziu
Cum folosim noi:
- Il adaugam peste paste
- Il punem in salate
- Il punem peste legume la cuptor sau la abur
- Il adaugam in diferite sosuri
Valori nutritionale medii/100 g (valorile pot varia in functie de fluctuatiile naturale ale materiei prime)
Valoare energetica:422 kcal
Fibre: 10.9 g
Proteine 29.9 g
Glucide: 17.9 g din care zaharuri: 2.9 g
Lipide: 30.4 g din care saturate: 3.9 g
Sodiu: 1.7 g
Sustinem antreprenorii romani si ne bucuram ca ii avem in familia noastra pe cei de la Nuts for Nuts. Ne plac oamenii tineri ce au creat produse curate pentru copilasii lor si apoi au vrut sa impartaseasca si catre noi aceste unturi sanatoase si satioase, care isi gasesc usor loc in alimentatia noastra.
Mihaela Ivan,
Delicios! Livrare prompta! Mulțumim
RaspundeA fost util acest review?