Breakfast cake

Breakfast cake
Zilele trecute am inclus in lista de produse de pe Raftul Naturii si bulgurul, asa ca l-am inaugurat si in bucataria noastra.

Impreuna cu Sofi am pregatit aceasta reteta de mic dejun.

Ingrediente:
  • 2 banane mari 
  • 150 g bulgur hidratat peste noapte si fiert in prealabil
  • 1/2 dintr-o cana de fulgi de ovaz
  • 1 lingura de scortisoara
  • 1 cani si ceva de fructe de padure: zmeura, mure si coacaze
  • 30 g de stafide
  • o bucatica mica de pastaie de vanilie
  • 200 ml de apa cu 1lingura plina de fulgi de cocos raw "grasi"
  • fulgi de cocos si de migdale, pentru decor

Instructiuni:
1. Am taiat bananele in bucatele si le-am intins intr-un vas de ceramica, pe care apoi le-am pus in cuptorul preincalzit in prealabil pentru 5minute.
2. Am amestecat intr-un bol bulgurul cu fulgii de ovaz si scortisoara.
3. Am adaugat peste stratul de banana, amestecul de mai sus.
4. Apoi am adaugat fructele de padure si am amestecat.
5. Am pregatit laptele de cocos din fulgi grasi, am adaugat in lapte stafidele si bucatica de pastaie si am blenduit.
6. Am adaugat laptele peste compozitie.
7. Am ornat deasupra cu fulgi de cocos si fulgi de migdale
8. Am pus la cuptor pentru aproximativ 40minute.
9. Am lasat sa se raceasca si apoi am taiat.

Noua ne-a placut si a doua zi de dimineata ne-am bucurat de un mic dejun nutritiv si gustos, nu este foarte dulce dar este tocmai bun.

PS: Daca nu aveti bulgur, puteti sa inlocuiti cu quinoa iar micul vostru dejun va fi si mai nutritiv.
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!