Detergent de vase ECO - pentru ca ne pasa de corpul nostru

Detergent de vase ECO - pentru ca ne pasa de corpul nostru
Daca tot vorbim despre schimbari la inceput de an. Va recomand sa faceti o schimbare si in ceea ce priveste detergentii pe care ii folositi.

Daca ar fi sa aleg un detergent cu care sa incepeti sa faceti aceasta schimbare ar fi detergentul de vase, detergentul de vase este produsul de curatenie pe care il folosim cel mai des in casele noastre.

De ce am ales tocmai detergentul de vase?
1.  Nu exista zi in care sa nu spalam vase, astfel in timpul spalarii particule din detergentul pe care il folosim se absoarde in piele. Corpul trebuie apoi sa gaseasca mijloacele necesare sa scape de aceste toxine pe care involuntar le absoarbe. 
2. Pentru ca oricat de bine am spala vasele, sigur raman urme de detergent pe acestea si care la urmatoarea masa, inevitabil ajung in mancarea noastra.

Detergentii conventionali contin o gramada de substante toxice, inalbitori etc. In prezent nu exista reglementari care sa ii oblige pe producatori sa faca teste astfel incat sa identifice cat de nocive sunt pentru organism. In plus, producatorii nu sunt obligati sa treaca toate ingredientele pe eticheta.  

Noi am ales pentru familia noastra toata gama de detergentii ECO de la Biolu si ii recomandam cu mare drag.

De ce detergentul ECO de la Biolu pentru spalat vase
1. Acestia contin agenti de curatare de origine vegetala care nu ataca pielea, pe care daca ii inhalezi nu iti fac rau.
2. Sunt la fel de eficienti precum cei conventationali, indeparteaza urmele de grasime foarte bine.
2. Nu sunt cu mult mai scumpi decât cei conventionali. Noi ne luam variantele de 5L și ne ajung o perioada lunga de timp.  
3. Sunt Biodegradabili, in aceasta lume în care poluam secunda de secunda, avem nevoie de produse care nu lasa reziduuri și nu polueaza și mai mult apele, flora, fauna.   


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!