Modul meu preferat de a incepe ziua

Modul meu preferat de a incepe ziua
Pentru mine o dimineata buna incepe cu un pahar de suc presat la rece proaspat stors.

De mai bine de un an si jumatate am achizitionat un storcator cu presare la rece care pentru mine este electrocasnicul meu preferat. Dupa ce am studiat optiunile din piata, am ales unul de la Hurom si sunt foarte multumita de el.

Am ales un storcator cu presare la rece pentru ca prin procesul de stoarcere fructele si legumele isi pastreaza toate vitaminele si mineralele, spre deosebire de alte tipuri de storcatoare si astfel ii pot oferi corpului meu o gama variata de vitaminte si minerale.

Sucul meu preferat este de mar si frunze verzi (varza kale, macris, mangold, mizuna, frunze de ridichi, frunze de morcovi, spanac, patrunjel, vlastari de floarea soarelui), de mai bine de 1 an il consum de 2-3 ori pe saptamana si ma simt foarte bine, am energie si digestia functioaneaza foarte bine. In plus, sunt fericita ca am reusit sa ii creez Sofiei, fetita mea, un obicei sa se bucure si ea de un paharel de suc verde presat la rece. Astfel si ea se bucura de vitaminele si mineralele din frunzele verzi, mi se pare minunat dat fiind ca ea inca nu mananca salate cu multe frunze verzi.

Frunzele verzi sunt bogate in clorifila, aceasta este un detoxifiant foarte eficient care ajuta la eliminarea toxinelor din corp. In afara de clorifila, fructele si legumele in stare cruda abunda in vitamine si minerale, ce ajuta la mentinerea unui sistem imunitar puternic, care ofera energie, care ajuta sa ai un tonus fizic si psihic bun, contribuie la o piele curata si sanatoasa si multe altele.

Ce variante de suc presat la rece mai facem noi?
- suc cu rodie si frunze verzi
- suc cu mar si iarba de grau
- suc cu mar, sfecla si morcov
- suc cu portocale și grapefruit - preferatul lui Silviu
- suc cu mar, apio si lamaie
- suc cu mar si aronia
- suc de struguri - in principal in sezon

In imagine o sa vedeti o poza dupa ce am taiat fructele si legumele si ma pregateam de sa le pun in storcator. Ce am acolo: frunze verzi, mere, apio, lamaie. Nu fac suc din toate ci o sa fac mai multe variante de suc, pentru fiecare membru al familiei noastre.
Ideal este sa consumati sucul imediat dupa stoarcere sau intr-un timp cat mai scurt, pentru ca de multe ori fac mai mult decat putem sa bem in acel moment, dar si pentru ca nu pot sa fac in fiecare zi, ce ne ramane punem intr-o sticla de sticla si il punem la frigider pentru a doua zi. In aceasta perioada sucul isi mai pierde din nutrienti dar inca mai raman vitamine si minerale.

Acestea sunt variantele care ne plac noua dar voi puteti sa combinati ce aveti prin frigider sau ceea ce va place.

Chiar daca consumam suc presat la rece din diferite fructe si legume, in continuare consumam si fructe si legume pe parcursul unei zile pentru ca ne place sa avem grija de corpul nostru.

Va recomand si voua, a venit primavara si pe piata sunt din ce in ce mai multe verdeturi, acum este momentul pentru o curatenie a corpului!
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!