Petrasbio - paste cu nutrienti

Petrasbio - paste cu nutrienti
Sustinem antreprenorii romani si ne bucuram sa avem alaturi de noi peste 20 de astfel si altfel de antreprenori, dintre care mai mult de 85% sunt producatori cu povesti de viata frumoase, care vor sa aduca produse sanatoase si de calitate in casele noastre.

Ne plac furnizorii nostri, sunt oameni deschisi ale caror povesti le-am ascultat cu drag si interes.

Astazi va povestim despre Petrasbio.

Am cautat o perioada buna de timp altfel de paste fata de ceea ce gasim in market-uri. Asa i-am descoperit pe cei de la Petrasbio, care fac produse dupa sufletul nostru, delicioase, sanatoase, proaspete si made in Romania, la poalele cetatii Deva.

Dupa multi ani dedicati cercetarii, au ales sa lanseze produse dupa doua principii importante: germinarea semintelor si productia prin uscare blanda, sub 42 grade C, pentru a pastra tot ce s-a primit mai bun de la natura.

Petrasbio folosesc cele mai bune ingrediente ecologice, astfel produsele le putem incadra in doua categorii importante:
1. Pastele artizanale, autentice, pregatite dupa o reteta proprie in care se pastreaza intacti toti nutrientii, pentru ca sunt uscate bland la temperatura de sub 42 grade Celsius (penne) si sub 50 grade (tagliatelle).
Pentru a ajunge la retetele de care ne bucuram noi acum, au testat numeroase variante iar varianta finala este cea mai gustoasa dintre toate.
Nu stiu daca secretul este reteta sau poate faptul ca sunt deshidratate in tihna, pastrand valorile nutritive primite de la natura, dar sunt delicioase si sanatoase.
Intregul proces de fabricare este unul in care cei de la Petrasbio ofera o atentie deosebita fiecarui pas astfel incat pastele care ajung la noi au nutrientii cu ele, sunt consistente si foarte gustoase.
Ca sa va faceti o parere, in productia industriala, pastele se usuca in 3 pana la 4 ore la temperaturi de pana la 130 de grade. In fabrica Petrasbio uscarea dureaza pana la 2 zile, astfel incat substantele nutritive raman nemodificate, fapt care imbunatateste si gustul.

2. Snack-uri si crackersi din seminte germinate
Sunt altfel fata de orice alte snack-uri pe care le-ati mai incercat, sunt facute din seminte germinate (prin germinare planta devine de pana la 10 ori mai nutritiva), pregatite dupa o reteta proprie in care se pastreaza intacti toti nutrientii pentru ca sunt uscate bland la temperatura de sub 42 grade Celsius.

Multumim ca existati Petrasbio! Datorita voua pastele nu mai sunt hrana fara nutrienti ci hrana cu o gramada de nutrienti si beneficii pentru corp.

Va recomandam sa incercati produsele Petrasbio!
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!