Salata cu halloumi, nuci pecan si curmale

Salata cu halloumi, nuci pecan si curmale
Anul aceasta printre preparatele de Revelion am ales sa introducem si o salata cu halloumi si nuci pecan. Incercasem o reteta asemanatoare la un restaurant cu specific arab din Bucuresti, ne-a placut, asa ca am ales sa o facem noi.

Pot sa incep prin a va spune ca este delicioasa si va recomand sa o incercati si voi.

Ingrediente:
  • o bucata de Halloumi
  • frunze de salata verde, varza kale, mangold (frunzele se pot inlocui cu orice alte frunze aveti prin casa)
  • rosii cherry
  • ardei portocaliu
  • cateva bucatele de sfecla rosie
  • zeama de la o jumatate de lamaie
  • 6-7 nuci pecan 
  • 2 curmale Medjool 
  • ulei de masline extravirgin, presat la rece, cu aciditate 0.3%
  • ulei de samburi de struguri 
  • sare neiodata
Instructiuni:​​​​​​
1. Am spalat si curatat legumele.
2. Am pregatit Halloumi pe o tigaie tip grill, am lasat-o cateva minute pe fiecare parte.
3. Am taiat legumele, nucile si curmalele, am adaugat zeama de lamaie, uleiul si sarea.

Pofta buna sa aveti!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!