Vrei sa treci mai usor peste perioadele stresante?

Vrei sa treci mai usor peste perioadele stresante?

Pentru ca din pacate stresul face parte din viata noastra si pentru ca toti avem si momente mai putin bune, astazi vreau sa impartasesc cu voi informatii despre cateva superalimente ce ne pot ajuta sa trecem mai repede si mai usor peste aceste momente.

1. AshwagandhaEste numarul 1 din toate punctele de vedere, pentru ca ajuta la cresterea rezistentei la stres si la diminuarea efectelor stresului in organism. Pudra de ashwagandha sustine organismul in situatii de stres, oboseala, anxietate si insomnii.
Cum sa consumati? O lingurita in fiecare zi. In cazul insomniilor, puneti ½ lingurita intr-un pahar de lichid si consumati seara, inainte de somn.
Gust? Are un gust amarui. Pentru a fi mai usor de baut va recomandam sa adaugati pudra de ashwandha in smoothie/limonada, iar pentru un gust cat mai placut adaugati si un indulcitor natural (stafide, curmale, miere, zahar de cocos).

2. MacaIncasii o considerau planta magica si o consumau pentru calitatile ei energetice. Are toti aminoacizii esentiali organismului, este bogata in minerale precum iod, zinc, fier, calciu, magneziu. Este o sursa excelenta de energie, ajuta organismul sa depaseasca perioadele de stres si este considerata un afrodisiac natural.
Cum sa consumati? Noi adaugam o lingurita in cerealele pe care le consumam la micul dejun. Mancam cereale de 3 ori pe saptamana, iar in cereale adaugam si alte superalimente, precum si fructe deshidratate. Poti adauga Maca si in bautura ta preferata si o poti consuma chiar si zilnic.
Gust? Decentparca duce spre gustul cacao cu lapte din copilarie.
                                                 
3. MoringaEste considerata o planta minune, cu un continut nutritiv extraordinar. Si ea vine cu beneficii pentru reducerea stresului, imbunatatirea dispozitiei si ofera super energie pentru task-urile zilnice.
Cum sa consumati? O lingurita in bautura preferata (suc/limonada/smoothie). Noi o consumam de 2-3 ori pe saptamana dar poate fi consumata si zilnic.
Gust? Are un gust decent, se poate bea usor.

4. Orz verdeEste considerata una din plantele cu efecte curative de exceptieEste minunate p​​​entru ca iti ofera energie, vitalitate, te ajuta sa treci mai usor prin perioadele stresante, iti regleaza apetitul si activitatea hormonala.
Cum sa consumati? O lingurita in bautura preferata (suc/limonada/smoothie), de 2-3 ori pe saptamana.
Gust? Are un gust de iarba. Daca o consumati in limonada, ajuta daca puneti si un indulcitor natural.

5. Sarea nigari. Este cel mai nou produs din gama noastra de produse. Am adus sarea Nigari dupa ce am citit despre ea si am aflat cat de versatila este si cat de multe utilizari are in viata de zi cu zi. Unii specialisti o considera chiar un antibiotic natural.
Stresul ce nu poate fi gestionat prea usor, poate fi un semnal al lipsei de magneziu din corp. Astfel, sarea Nigari contribuie la refacerea nivelului de magneziu, ajutand corpul in lupta cu stresul.
Cum sa o folositi? Faceti cel putin o data pe saptamana o baie terapeutica, adaugati o ceasca de sare Nigari in cada, apoi amestecati pana la dizolvare. Daca simtiti piscaturi, acestea dispar repede, de regula dupa ce corpul este clatit cu apa. Va recomandam ca in timpul acesta sa nu folositi produse de spalat ci doar sa va relaxati,

Inchei prin a va spune ca pe langa aceste superalimente, sunt foarte importante si alte aspecte, incercati sa va odihniti cat mai mult, sa aveti o alimentatie cat mai sanatoasa, diversificata si ganditi pozitivi.

Daca ti-a placut articolul, iti recomand sa citesti si Matcha - sursa ta de energie si nu numai.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!