Banana bread vegana

Banana bread vegana
Asta e una din prajiturile noastre preferate, delicioasa si cu ajutorul careia reciclam bananele pe care nu le mai mancam. 

Ingrediente:
Instructiuni:
1. Se formeaza doua boluri, unul cu ingredientele umede (banana, oul de in, siropul de roscove, uleiul), celalalt cu ingredientele uscate (faina, bicarbonatul, praful de copt, semintele de dovleac, semintele de in, sarea) se amesteca fiecare dintre ele.
2. Apoi se amesteca toate.
3. Se pun intr-o tava cu fund detasabil in cuptorul preincalzit la 180 de grade (am uns tava in prealabil cu ulei de cocos) SAU intr-o tava de ceramica cu hartie de copt fara clor, pana trece testul scobitorii.
4. La final am ornat cu capsuni si ulei cocos.

Ma bucur ca am facut-o in weekend, astfel 2 zile m-a salvat cu gustarea de dupa-amiaza de la gradinita fetitei mele.

La cat mai multe gustari sanatoase!

Daca v-a placut reteta, va recomand sa cititi si Pancakes vegane fara gluten si delicioase!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!