Ingrediente:
- 3 banane coapte pasate
- 1 cana faina de cocos - poate fi folosita si orice alta faina, de preferat fara gluten
- 3 lingurite de miere cu anason si cuisoare- poate fi optionala
- 1/4 lingura bicarbonat de sodiu fara aluminiu
- 1/2 lingurita praf de copt BIO
- 5 lingurite ulei cocos presat la rece
- 1'ou' de in - 1lingurita de in rasnit in 2 linguri apa, daca nu aveti in rasnit puteti sa puneti si in intreg
- 2 linguri seminte de dovleac
- 1 lingura seminte de in
- 1 strop de sare neiodata
Instructiuni:
1. Se formeaza doua boluri, unul cu ingredientele umede (banana, oul de in, mierea, uleiul), celalalt cu ingredientele uscate (faina, bicarbonatul, praful de copt, semintele de dovleac, semintele de in, sarea) se amesteca fiecare dintre ele.
2. Apoi se amesteca toate.
3. Se pun intr-o tava cu fund detasabil in cuptorul preincalzit la 180 de grade (am uns tava in prealabil cu ulei de cocos), pana trece testul scobitorii.
4. La final am ornat cu capsuni si ulei cocos.