Multumesc ca urmariti blogul meu si promit ca o sa postez cat mai des ce pregatesc.
In weekend am facut o noua reteta de pancakes vegane, fara gluten iar de data asta am reusit sa le fac si poza. Sofi le adora si abia asteapta sa facem pancakes.
Ingrediente:
- 1/2 cana de lapte de cocos homemade facut din fulgi de cocos raw grasi, reteta o gasiti aici
- 2 banana
- 1 lingurita praf de copt ECO
- 2/3 cana cu fulgi de ovaz fara gluten
- 1 lingurita scortisoara Ceylon
- 1 lingura pudra de roscove
Instructiuni:
1. Am pasat bananele cu furculita.
2. Am macinat fulgii de ovaz in robotul cu lama S dar cat sa se marunteasca, nu pana au devenit faina.
3. Am amestecat cu furculita banana pisata cu fulgii de ovaz maruntiti, cu praful de copt, cu scortisoara Ceylon, cu pudra de roscove si cu laptele de cocos pana s-au incorporat.
4. Am pus pe foc tigaia antiaderenta si apoi am luat o lingura de compozitie pe care am modelat-o cu o spatula in tigaie.
5. Am lasat cateva minute pe o parte si pe cealalta.
La final le-am servit cu unt de caju cu macadamia, cel mai delicios unt si spirulina crunchy pentru extra nutrienti.
Au fost delicioase, daca va place mai dulce, puteti sa adaugati si sirop de roscove. Va recomand sa incercati si voi! Si rapide si delicioase!