Bomboane raw vegane

Bomboane raw vegane
Cauti o gustare simpla si rapid de facut? Pe care sa i-o oferi puiului tau la gradinita sau la scoala sau poate chiar tu sa o iei la job, esti in locul potrivit, citeste mai departe.

Saptamana trecuta am incercat o noua reteta.
Sofia (fetita noastra) este dornica sa gatim impreuna seara. Asa ca, de data asta am ales sa facem bilute raw vegane sau bomboane raw vegane, fara zahar si fara gluten. Bilutele sunt o gustare delicioasa de la mic la mare.

Ingrediente: Instructiuni:
1. Am spalat nucile caju si migdalele.
2. Am pus nucile caju, migdalele, smochinele si uleiul de cocos in blenderul cu lama in S la maruntit.
3. Le-am mixat pana cand s-a format compozitia, in cazul in care nu este suficient lichid pentru maruntire, puteti adauga putin apa sau apa in care au stat smochinele la hidratat.
4. Am adaugat 50 g de fulgi de cocos raw grasi si coaja de portocale, am maruntit din nou pana cand s-a format o compozitie maleabila.
5. Am inceput modelarea bilutelor, pe care le-am tavalit in restul de fulgii de cocos ramasi.
6. Pe unele le-am lasat simple, pe altele le-am tavalit in moringa si altele in pudra de acai. Am ales pudra de moringa si de acai pentru culoare si nutrienti.

Asa au iesit 18 bilute, in timpul prepararii Sofi a mai mancat si din compozitie, daca urmati intocmai reteta e posibil sa va iasa pe la 20 bilute. Bilutele au fost nemaipomenite, Sofi a luat bilutele la gradinita ca si gustare si ne-am bucurat de ele chiar si pe plaja. 

La cat mai multe gustari sanatoase!

Daca v-a placut reteta, va recomand sa cititi si reteta Biscuiti cu pasta de susan/tahini.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!