Desert din curmale medjool si unt de caju

Desert din curmale medjool si unt de caju
Astazi impartasesc cu  voi o reteta de care noi ne-am indragostit, o stiu de la o prietena draga careia ii multumesc.
Reteta este delicioasa dar este asa si datorita ingredientelor gustoase din care este pregatita.

Curmalele de soi Medjool sunt reginele curmalelor, este cel mai apreciat soi de curmale din intreaga lume.
Sunt denumite “fructele paradisului”, sunt gustoase, carnoase, cremoase, te duc cu gandul la gustul de caramel, se topesc in gura.

Povestea noastra legata de curmalele incepe in urma cu 2 ani cand in sarcina am studiat si am aflat cat de minunate sunt pentru sanatatea bebelusului. Am cumparat unele ce nu merita sa fie mentionate, fara gust, ma chinuiam sa iau 1-2 bucati pe saptamana doar motivata de faptul ca stiam cat de sanatoase sunt. Timpul a trecut si am descoperit curmalele Medjool si am simtit ca si cum as fi trecut de la Dacie la Ferrari. Curmale mai gustoase ca astea nu am mai gasit.

Curmalele sunt o sursa naturala de vitamine (A, B, C, D, K), bogate in antioxidanti si proteine, fibre si minerale precum fier, magneziu, calciu, sulf, fosfor si potasiu. Sunt considerate cele mai sanatoase fructe, cu fiecare inghititura iti imbunatesc starea de spirit si iti confera o stare de confort psihica si fizica. 

Reteta este foarte simpla si iti satisface pofta de dulce in cel mai sanatos mod.

Ingrediente:  
Instructiuni:
  1. Se cresteaza curmalele si se scot samburii.
  2. Se umplu curmalele cu unt de caju
  3. Si gata, se pot taia in bucatele sau se pot servi asa.
Pofta buna!

Daca ti-a placut articolul, iti recomand sa citesti si Banana Bread Vegana.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!