Deodorante naturale - fara aluminiu- pentru ca imi pasa de corpul meu

Deodorante naturale - fara aluminiu- pentru ca imi pasa de corpul meu
Astazi vorbim despre produsele cosmetice. Tot ce punem pe piele se absoarbe in corp si apoi ajunge direct in sange.

Iti recomandam sa citesti etichetele produselor cosmetice pe care le folosesti si sa alegi produse cat mai naturale (fara parabeni, fara compusi petrochimici, etc).

Stiati ca, majoritatea deodorantelor de pe piata contin aluminiu si tot felul de substante chimice care in contact cu pielea sunt absorbite? Din pacate, acesta e un adevar trist care pe mine m-a socat si de atunci am decis sa nu mai le cumparam.

In cautarile noastre pentru produse cat mai naturale, am ajuns si la deodorant. Dupa ce am incercat destul de multe, unele cu miros, altele fara, unele mai naturale, altele mai putin, intr-un final, cu ajutorul unei prietene pasionate si ea de o viata sanatoasa, am descoperit deodorantele de la WE LOVE THE PLANET.

WE LOVE THE PLANET este brand care iubeste planeta. Produsele lor sunt realizate in Olanda intr-o fabrica care utilizeaza numai energie hidroelectrica si solara, intregul proces de productie este ecologic astfel produsul este 100% eco-friendly.

Deodorantele WE LOVE THE PLANET asigura absorbtie rapida, catifelarea si hidratarea pielii subratului si cel mai important elimina mirosurile neplacute, asigurand o prospetime de durata in mod natural.

Sunt obtinute din ingrediente 100% naturale, NU contin aluminiu sau substante sintetice, astfel NU dauneza sanatatii.

Au un miros subtil, foarte placut, ce rezista pe parcursul unei zile, este 100% eco-friendly si biodegradabil, ambalat intr-un carton prietenos cu mediul si nu a fost testat pe animale.

In ceea ce priveste modul de folosire, impinge cu degetul mare partea inferioara a stick-ului astfel incat sa iasa aproximativ 1 cm de crema. Aplica sub axila cu miscari delicate care sa permita usoara topire a cremei deodorantului in contact cu pielea.
Nu este necesar sa folosesti deodorantul din abundenta, o cantitate mica este suficienta pentru o prospetime ce se pastreaza o mare parte din zi.  Folosit zilnic il poti utiliza aproximativ 2 pana la 3 luni.
Un alt lucru foarte important este sa nu il depozitezi in baie sau in alt loc cu umezeala (sau caldura) ridicata deoarece exista riscul ca ambalajul din carton sa se deterioreze si crema deodorantului sa se topeasca.

Deodorantele sunt si only for Ladies dar si UNISEX, cele unisex pot fi folosite de toata familia, asa e si la noi.

Daca si tu esti in cautare de alternative sanatoase pentru corpul tau, iti recomand si articolul Discutii intime - absorbante din plastic vs absorbante din bumbac.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!