Discutii intime - absorbante de plastic vs bumbac

Discutii intime - absorbante de plastic vs bumbac
Astazi o sa va vorbesc despre un subiect la care ma gandesc de ceva vreme dar pana acum nu m-am incumetat sa vorbesc despre el. In dorinta de a folosi produse cat mai naturale pentru corpul meu am ajuns si la subiectul absorbante.

Incep prin a va impartasi cateva aspecte importante din experienta mea:
1. Intr-o perioada a vietii mele foloseam destul de des si tampoane interne, acum incerc sa le evit cat pot de mult. Decizia am luat-o de mult la recomandarea unui doctor ginecolog, acum ma bucur ca am luat aceasta decizie.
2. Am ales sa raresc cat mai mult absorbantele zilnice, pentru ca am concluzionat din tot ce am studiat ca zona intima are nevoie sa respire si atunci este important sa o ajutam in acest sens.
3. Nu stiam prea multe despre absorbante sau tampoane interne, dar cand am inceput sa fiu mai atenta la produsele pe care le cumpar, m-am trezit intr-o zi analizand o marca de absorbante foarte populara in tara noastra, moment in care am constientizat ca ceea foloseam de atat de multa vreme contin foarte mult plastic si pe termen lung pot face rau sanatatii mele.

Asa ca am inceput sa testez diferite variante de absorbante din categoria organice, dupa lungi cautari si incercari am ajuns la absorbantele Organyc pe care le folosesc in prezent si de care sunt multumita.

Absorbantele Organyc sunt atat in interior cat si in exterior din bumbac organic 100%, NU au parfum, NU contin clor, latex sau plastic, parabeni, NU contin superabsorbanti petrochimici, sunt testate dermatologic si NU sunt testate pe animale.

Produsele de la Organiyx sunt certificate “MADE SAFE”, asta inseamna ca sunt facute din ingrediente sigure, care nu sunt suspectate ca ar produce rau corpului nostru, animalelor si planetei. Absorbantele lasa pielea sa respire, sunt hipoalergice si au pH neutru.

Absorbantele sunt prietenoase cu planeta, chiar si ambalajul este facut din materiale reciclabile.
Absorbantele sunt potrivite pentru un flux menstrual normal.

In functie de fluxul menstrual pe care il ai, iti recomand sa incerci ambele variante (3 sau 4 picaturi) si sa vezi care ti se potriveste.Eu am ales doar varianta de 3 picaturi sa o folosesc in toate zilele de menstruatie.

Va recomand sa le incercati, schimbarea pentru un corp sanatos si pentru o planeta mai putin poluata incepe de la fiecare dintre noi!

Daca ti-a placut articolul, iti recomand sa citesti si Deodorante naturale - fara aluminiu- pentru ca imi pasa de corpul meu.


Cu drag,
Cristina

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!