Este popcornul un snack sanatos? Cum?

Este popcornul un snack sanatos? Cum?
Un snack sanatos este ceea ce cautam mereu pentru familia noastra de aceea testam mereu diferite variante.

Astazi va propun sa vorbim despre popcorn. Popcornul poate sa fie o varianta sanatoasa de snack, mai sanatoasa decat chipsurile din marketuri, produsele de patiserie sau prajiturile pline de zahar si tot felul de arome nesanatoase.

Popcornul poate chiar sa vina si cu un plus de nutrienti pentru corpul vostru daca respectati cativa pasi importanti si alegeti produsele potrivite.

Care sunt pasi?
1. Sa il faceti voi acasa, sa NU cumparati varianta gata facuta de pus la microunde sau varianta gata facuta din marketuri sau varianta de prin parcuri cu tone de ulei rancezit si tot felul de bazaconii prin el arome pline de aditivi cu gust de caramel si multe altele.
2. Tipul de boabe de porumb, cert este ca porumbul este una din cerealele cele mai des modificate genetic, din pacate, astfel va recomand sa alegeti boabe de porumb ECO, astfel aveti certitudinea ca nu au fost modificate genetic.
3. Daca sunteti fani si va place popcornul, va recomand un aparat cu aer cald este varianta cea mai sanatoasa si popcornul se face foarte simplu si nu ai nevoie deloc de ulei in timpul procesului. Noi am descoperit aparatul la niste prieteni dragi si la cateva zile ne-am cumparat si noi, atat de mult ne-a placut.
4. Tipul de ulei folosit, daca nu aveti aparatul, aveti nevoie sa folositi ulei in timpul procesului si va recomand sa folositi ulei de samburi de struguri, este unul din uleiurile cele mai recomandate la gatit dat fiind punctul de ardere ridicat.

Daca am vorbit despre cum sa facem sa fie mai sanatos, acum vorbim despre cum il facem sa fie delicios.
1. Puteti sa mergeti pe varianta standard cu sare neiodata la final
2. Puteti sa va jucati cu condimentele: busuioc, oregano sau orice altul va place.
3. Puteti sa adaugati fulgi de drojdie inactiva.
4. Puteti sa adaugati: parmezan din caju, este varianta noastra preferata, cu un gust absolut delicios.
Stiti gustul de popcorn cu branza/cascaval din pungile de pus la microunde? A trecut asa mult de cand nu l-am mai simtit. Reteta de popcorn cu parmezan de caju, de care ne-am indragostit ne duce cu gandul la acolo, este delicioasa, 100% healthy si foarte rapida. 

Cum am facut:
1. Am pus boabele de porumb ECO la aparatul de popcorn cu aer cald pentru cateva minute.
2. La final am adaugat ulei de masline presat la rece, sare neiodata, parmezan din caju si gata. Ne-am pus pe mancat :).

Daca ti-a placut reteta, iti recomand sa citesti si Naut la cuptor cu ierburi aromatice.

 


 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!