Mic dejun hranitor si diversificat

Mic dejun hranitor si diversificat
 
Ne plac alimentele hranitoare, cu nutrienti si care aduc beneficii pentru corp.

Asa ca, in fiecare saptamana, cel putin de doua ori ne incepem ziua cu micul dejun despre care va scriu astazi. Varianta asta dar in proportii mai mici o mananca si Sofia (fetita noastra).

Ingrediente:
  •  250-300 ml lapte de cocos homemade din fulgi de cocos grasi raw - (dintr-o punga de fulgi grasi fac aproximativ 6-8 L de lapte de cocos).
  •  2 linguri fulgi de ovaz
  • Seminte de dovleac crude
  • Seminte de floarea soarelui crude
  • 1/2 dintr-o lingura de seminte de chia
  • 1/2 dintr-o lingura de seminte de in
  • 1/2 dintr-o lingura seminte de susan negru/nedecorticat
  • 1 dintr-o lingura de goji deshidratate
  • 1/2 dintr-o lingura stafide deshidratate
  • 1/2 dintr-o lingura de aronia deshidratate
  • 2 prune deshidratate taiate bucatele
  • 1/3 lingura de fulgi de cocos
  • 1 lingurita pulbere de moringa
  • 1 lingurita pulbere de macese
  • 1 lingura pulbere de maca (doar pentru adulți)

Instructiuni:
1. Blenduiesc fulgii de cocos grasi raw cu apa si intr-un minut este gata laptele.
2. Pun intr-un bol laptele de cocos si adauga fulgii de ovaz, semintele de dovleac, semintele de floarea soarelui, semintele de chia, semintele de in, semintele de susan, gojiile, stafidele, aronia, prunele, fulgii de cocos si pulberile: moringa, macese, maca.
3. Las bolul la hidratat pentru 45 min-1 h sau peste noapte la frigider.
4. Dupa timpul precizat mai sus, amestec ingredientele si gata, totul este pregatit.
5. Uneori adaug si un bol de fructe crude si proaspat taiate.

Pofta buna!



 

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!