Sfaturi pentru o viata sanatoasa - partea I

Sfaturi pentru o viata sanatoasa - partea I
Calatoria catre o viata sanatoasa nu e deloc usoara.

Sunt atatea bariere peste care trebuie sa trecem, de la societate, la propriile noastre pofte si dorinte, la obisnuinta, incat putem foarte usor sa ne pierdem pe drum. Mai jos cateva din cele mai importante sfaturi pentru o viata sanatoasa.

1. Mancati cat mai multe fructe si legume crude. Acestea vor asigura necesarul de nutrienti si reprezinta cea mai importanta sursa de vitamine si minerale de care are nevoie corpul nostru. Pe masura ce veti creste consumul de hrana cruda, organismul se va purifica, va elimina toxinele acumulate si va deveni din ce in ce mai sanatos.

2. Introduceti in alimentatia o gama diversificata de superalimente, acestea vor oferi corpului o multitudine de vitamine si minerale, exemplu: seminte crude de chia, susan, dovleac, in, nuci, alge precum spirulina sau chlorella. Superalimente gasiti aici iar nuci si seminte aici.

3. Adaugati cat mai multe condimente in alimentatie. Multe condimente sunt antiinflamatoare, antioxidante si intaresc sistemului imunitar, exemplu: sumac, turmeric.Le gasiti aici

4. Renuntati sau rariti cat mai mult fumatul. Corpul vostru va fi foarte fericit pentru ca nu il mai chinuiti cu substante daunatoare.

5. Oferiti corpului vostru hidratare, beti apa, apa cu lamaie, limonada, ceaiuri, sucuri presate la rece.

6. Zambiti, radeti, priviti partea pozitiva a vietii. Oricat de mohorate sau ciudate sunt unele zile, incercati sa vedeti lucrurile in cel mai pozitiv mod. Energia pozitiva atrage energie pozitiva.

Lista continua, partea a-II-a, o gasiti aici.

Sa fim sanatosi! Ganduri bune dragi prieteni!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!