Sfaturi pentru o viata sanatoasa - partea a II a

Sfaturi pentru o viata sanatoasa - partea a II a
Continuam calatoria catre o viata sanatoasa cu partea a II a. Va recomandam sa cititi si Sfaturi pentru o viata sanatoasa - partea I .

1. Cititi etichetele, oferiti corpului vostru cat mai multe alimente sanatoase, fara aditivi sau conservanti.

2. Evitati/eliminati zaharul, mancarea de tip fast-food, prajelile (indiferent daca ne referim la cartofi prajiti, carne prajita, chiftele prajite etc), bauturile carbogazoase din comert, mancarea procesata.

3. Eliminati uleiurile rafinate din alimentatie, utilizati numai uleiuri presate la rece. Introduceti diferite tipuri de uleiuri presate la rece in alimentatia voastra. Noi folosim cel mai des de masline, in, susan, samburi de struguri dar le alternam si cu avocado, susan, dovleac, vin cu un plus de nutrienti pentru corpul vostru. Alege uleiuri presate la rece de aici.

4. Oferiti-va timp atunci cand mancati, mestecati cat mai mult fiecare bucatica de mancare. Mancati constient.

5. Faceti miscare, iesiti la aer, plimbati-va, faceti exercitii fizice, incercati sa va lasati corpul sa se bucure de soare, indiferent daca este iarna sau vara, avem nevoie de oxigen, de soare.

6. Odihniti-va, in timpul somnului corpul se reface.

7. Faceti in fiecare zi, o activitate care va face placere, indiferent daca vorbim de a citi o carte, sau o plimbare pe afara, un film sau pur si simplu 10 minute de stat cu gandurile voastre.

Cu mici pasi putem sa facem schimbari importante pentru noi si pentru corpul nostru. Sa traim sanatos!

Ganduri bune dragi prieteni!
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!