Cupcakes raw vegane

Cupcakes raw vegane
Ultima zi din an m-a gasit in bucatarie punand la cale ce desert vom avea pentru prima zi din an. Asa ca, m-am decis la niste cupcakes raw vegane, adica mini torturi raw vegane. 
Am ales varianta asta pentru ca mi-a oferit posibilitatea de a ne bucura de mai multe arome, astfel au rezultat 9 cupcakes: 3 cu mure, 3 cu catina, 2 cu zmeura, 1 cu cacao si vanilie.

Ingrediente:
Instructiuni pentru 9 cupcakes:
1. Am pus peste noapte la hidratat migdalele si nucile de caju.
2. Am pus la hidratat 3 h curmalele medjool.

Pentru blat:
1. Am pus 70 g de migdale hidratate in blenderul cu lama in S la maruntit.
2. Am adaugat apoi 3 curmale taiate marunt, fulgii de cocos si uleiul de cocos.
3. Le-am mixat pana cand s-a format ca o coca.
4. Am luat tava de briose, am pus pe fundul fiecarei forme de briose dintr-o parte in alta, o banda de leucoplast astfel incat la finalul procesului sa pot scot formele. 
5. Am intins compozitia si am nivelat-o pe fundul tavii.
6. Am pus tava la congelator pentru 30 de minute astfel incat blatul sa se intareasca.

Pentru crema de mure:
1. Am pus in blenderul cu lama in S 30 g de nuci caju, 10 g de nuci de migdale si le-am maruntit.
2. Apoi am adaugat 1 curmala taiata marunt si murele, am mixat pana s-a omogenizat, curatand din cand in cand peretii cu o spatula.
3. Am scos tava de briose de la congelator si am adaugat compozitia in 3 dintre forme.

Pentru crema de zmeura:
1. Am pus in blenderul cu lama in S 30 g de nuci caju, 10 g de nuci de migdale si le-am maruntit.
2. Apoi am adaugat 1 curmala taiata marunt si zmeura, am mixat pana s-a omogenizat, curatand din cand in cand peretii cu o spatula.
3. Am scos tava de briose de la congelator si am adaugat compozitia in 2 dintre forme.

Pentru crema de catina:
1. Am pus in blenderul cu lama in S 30 g de nuci caju, 10 g de nuci de migdale si le-am maruntit.
2. Apoi am adaugat 2 lingurite de miere si catina, am mixat pana s-a omogenizat, curatand din cand in cand peretii cu o spatula, compozitia este mai acrisoara.
3. Am scos tava de briose de la congelator si am adaugat compozitia in 3 dintre forme.

Pentru crema de cacao si vanilie:
1. Am pus in blenderul cu lama in S 20 g de nuci caju, 10 g de nuci de migdale si le-am maruntit.
2. Apoi am adaugat 1 curmala taiata marunt, 4 bobite de unt de cacao Criollo taiat marunt si pastaia de vanilie taiata marunt, am mixat pana s-a omogenizat, curatand din cand in cand peretii cu o spatula.
3. Am scos tava de briose de la congelator si am adaugat compozitia in forma.

Am decorat cu cateva fructe, apoi am dat tava la congelator pentru 12 h. A doua zi am scos tava, am lasat-o sa se dezghete usor si apoi am scos cupcakes din forma.

Am consumat cateva, pe restul le-am pus din nou la congelator sa le consumam in alta zi.

Daca vreti sa faci un tort puteti sa intindeti intr-o tava cu peretii detasabili, compozitia si puteti sa alegeti doar o crema din toate cele de mai sus.

Sincer, a fost mai mult de scris decat de facut in realitate.

Daca ti-a placut reteta, iti recomand sa citesti si Cheesecake raw vegan cu cocos si mango, este absolut delicios, este tortul nostru preferat.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!