Rutina mea de dimineata pentru dinti sanatosi si respiratie fresh

Rutina mea de dimineata pentru dinti sanatosi si respiratie fresh
Astazi vreau sa impartasesc cu voi rutina mea de dimineata pentru dinti sanatosi si respiratie fresh.

Pentru ca subiectul referitor la ingrijirea dintilor este unul foarte important si am discutat cu multi dintre voi despre cum sa facem sa avem mai multa grija de dintii nostri, am decis sa scriu acest articol. 

Dupa ce ma trezesc dimineata, incep rutina, care suna asa:
1. Ma spal pe dinti. Daca suntem atenti la ceea ce mancam, la fel de atenti trebuie sa fim si cu ce ne spalam pe dinti, pentru ca, fara sa vrem, resturi ale periajului raman pe dinti si le inghitim. Va recomand sa alegeti o pasta de dinti naturala, astfel incat sa nu inghititi chimicalele din pastele de dinti conventionale.
Noi avem mai multe paste de dinti pe care le folosim si le rotim astfel incat sa nu ne saturam de gust, printre preferatele noastre sunt GennaDent Herbal si India Fresh.

2. Curat limba cu o lingurita din ceramica. Pe timpul noptii se depun pe limba diferite toxine din organism, o sa vedeti o pelicuta dimineata cand va treziti. Astfel cu ajutorul linguritei elimin tot ce s-a strans peste noapte pe limba.

3. Ultimul dar nu cel din urma pas pe care il aplic, iau o lingurita plina de ulei de cocos presat la rece pe care il combin sau nu cu un ulei esential (menta sau lamaie) si pe care incerc sa il tin cateva minute in cavitatea bucala, timp in care plimb continutul de colo colo.
De ce fac asta? Am citit diferite materiale, chiar si un studiu dintr-un jurnal medical care sugereaza ca tehnica de clatire a cavitatii bucale cu ulei presat la rece de cocos este eficienta pentru prevenirea si chiar eliminarea tartrului, pentru prevenirea cariilor, pentru o respiratie fresh si chiar pentru refacerea gingiilor.

Dar sa nu uitam un ultim dar foarte important aspect, alimentatia, ca toate acestea sa functioneze este foarte importanta alimentatia de zi cu zi, am scris mai multe despre asta aici

Daca ti-a placut articolul iti recomand sa citesti si Folosesc Deodorante naturale - fara aluminiu - pentru ca imi pasa de corpul meu.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!