Provizii de vacanta sanatoase si naturale! 

Provizii de vacanta sanatoase si naturale! 

 

Suntem in plina vara, vremea este frumoasa si gandul ne duce tot mai mult la vacanta.
Ideea de a va scrie azi, mi-a venit dupa o discutie cu o clienta draga a Raftului Naturii, care imi spunea ca urmeaza sa faca o comanda pentru ca urmeaza sa plece in vacanta si vrea sa ia cu ea in vacanta provizii sanatoase.

Va las aici cateva idei (sunt multe) din experientele noastre si din alimentele pe care le luam cu noi in vacanta, pentru toata familia. Ma rezum la 10 variante:

  1. Crunchy nuts - o adevarata specialitate ce merita incercata. Este combinatia perfecta intre crocant si dulce. Datorita coacerii are o textura crocanta ce ii ofera o super aroma.
  2. Merisoare infuzate in suc de ananas, versatile, gustoase si nutritive, numai bine ca te „incarca” de vitamina C, te rasfata cu vitamina A, B1 si B2 dar si vitamina E.
  3. Unt de macadamia si caju este super delicios dar si cremos. Datorita lui am pregatit pe plaja o salata dedelicioasa de fructe. 
  4. Smochinele sunt preferatele mele dar si ale Sofiei (fetita noastra), uscate in soarele Greciei si 100% naturale, perfecte de luat oriunde ati merge.
  5. Role deshidratate, gustarea pentru orice drum cu masina, puteti alege intre varianta cu capsuni sau varianta cu banana si ananas.
  6. Nuci pecannumai bune de rontait, bogate in atat de multe vitaminte si minerale ca este pacat sa le lasi acasa. 
  7. Pufuleti, un snack curat din punct de vedere al ingredientelor, ECO si chiar nutritivi. 
  8. Spirulina crunchy, una dintre cele mai bogate surse de nutrienti de pe Pamant, iti va aduce un plus de nutrienti in vacanta si nu numai.
  9. Biscuiți Ambrozia, rontaieli delicioase, fara zahar, pentru toata familia. Noi mereu avem 1-2 cutii cu noi, sunt indispensabili din bagajul nostru.
  10. CrackersiAi de ales intre crackersi cu gluten sau fara gluten. Bogati in fibre si proteine, iti vor satisface foamea dar si pofta de rontaieli, in orice moment.

Toate acestea despre care v-am povestit aici, sunt din punctul meu de vedere cea mai usoara varianta de alimente sanatoase, fara zahar si nutritive, ce pot fi luate pe munte, la plaja, la plimbare, sau oriunde mergeti fara niciun fel de grija privind conditiile de depozitare.
 
Facandu-va provizii din timp e cel mai bun mod sa consumati alimente sanatoase si in vacanta. In plus, nu uitati de fructele de sezon, sunt minunate pentru corpul nostru si merita sa ne bucuram de ele!
 
Intra aici si o sa descoperi toata gama noastra de produse sanatoase, naturale, fara zahar, fara aditivi! 

Noi ne mandrim cu produsele de pe Raftul Naturii, pentru ca in spatele a tot ceea ce vezi aici este munca noastra de aproape 2 ani, de a cauta cele mai bune si sanatoase produse pentru familia noastra.
Povestea Raftului Naturii o gasesti aici.

Vacante frumoase!

Daca ti-a placut articolul, iti recomand si Obiceiurile sanatoase se invata in copilarie!

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!