Vacanta noastra in Seychelles - Experienta in Mahe

Vacanta noastra in Seychelles -  Experienta in Mahe

Ei bine,  dupa 3 zile, 4 zboruri si 4 tari am ajuns in minunata insula Mahe, capitala Seychelles.

ZIUA 1
Am aterizat la 5 dimineata iar masina inchiriata deja ne astepta. Dis de dimineata am pornit spre cazarea noastra – Chalet des vacances, dar desi eram obositi dupa zborul de noapte, eram fascinati de frumusetea peisajului. Plantele erau de un verde superb, cu tot felul de copaci si flori, o frumusete.
Abia asteptam sa ajungem la cazare, eram convinsi ca o sa fie cea mai draguta cazare din cate vom avea, si asa a fost.

Ajunsi la cazare, am fost intampinati de gazda, care ne-a oferit o varianta adiacenta pana cand studioul nostru era gata, apoi ne-au transferat in studioul nostru.
Am avut un studio spatios, cu geamuri mari, astfel am putut privi frumusetea peisajului, cu o terasa micuta ,dar draguta. La locatie aveau o piscina din care puteai admira frumusetea locului si o terasa foarte draguta pentru servit masa.
Dupa un somn scurt am pornit in cautarea unui supermarket de unde ne-am luat provizii, apoi ne-am intors la cazare unde ne-am pregatit si am mancat pranzul, iar apoi am pornit spre prima plaja.

Prima plaja a ramas pentru mine si cea mai frumoasa plaja – Anse Intendance, aflata la 5 min de mers cu masina de cazarea noastra. De unde am lasat masina pana la plaja, am trecut printr-o mica jungla si apoi am ajuns pe plaja, o frumusete cum nu pot sa va descriu in cuvinte.

Ne-am petrecut restul zilei la plaja, bucurandu-ne de peisaj, de oceanul cald si de o culoare senzationala, jucandu-ne cu milioanele de pesti ce erau adusi la mal de curentii oceanului si plimbandu-ne pe plaja. Langa plaja este o cazare unde sunt crescute broaste testoase gigant, am profit de ocazie si impreuna cu Sofia am mers sa le vedem.

Apoi ne-am retras la piscina de la cazare, care era combinatia perfecta de relaxare si bucurie. Eram doar noi, asa ca piscina, terasa, erau doar ale noastre.
Seara am mancat la cazare, ne-au pregatit mancare locala creola si a fost o cina delicioasa.

ZIUA 2
Dupa un mic dejun la cazare, am pornit in descoperirea insulei. Scopul era sa ajungem la Anse Major dar peisajul superb ne oprea la fiecare cateva minute, asa ca pana la Anse Major ne-am oprit si pozat la cateva plaje pustii care erau dea lungul drumului. Puteti sa va opriti si sa stati la plaja pe oricare dintre ele. In plus, am oprit la supermarket si la o taraba de fructe ca sa ne facem provizii.

Am parcat masina la Anse Major, ne-am asezat la plaja, am stat cateva ore acolo, iar apoi am pornit pe jos sa exploram si alte plaje din apropiere. Si aici ne-a placut tare mult, pe plaja ne-am bucurat de fructele proaspat cuparate si de cateva din proviziile aduse din Romania.
Sofia (fetita noastra) a dormit la plaja, iar cand soarele a inceput sa intre in nori ne-am decis ca este momentul sa ne intoarcem la cazare. Din pacate soarele apunea prea devreme in perioada in care am mers noi, in jur de ora 17:40. Noi ne-am fi dorit ca soarele sa stea cat mai mult pe cer ca sa ne putem bucura de frumusetea peisajului.
Cina am luat-o la un restaurant local, din apropierea cazarii noastre.

ZIUA 3
A fost ziua de explorare, ne-am propus sa ajungem la piata din Victoria (capitala insulei Mahe) si de acolo sa cumparam fructele pe care ni le doream atat de mult.

Dupa micul nostru dejun, am pornit spre Victoria, in aproximativ 45 min eram acolo. Ne-am plimbat putin prin oras si apoi prin piata, am cumparat fructe si legume, ba chiar am negociat cu un localnic pentru un jackfruit pe care chiar el s-a dus sa il culeaga din copac. Nu era inca copt in intregime, motiv pentrui care l-am luat cu noi si pe urmatoarele insule, dar a meritat, la finalul vacantei ne-am bucurat de fructele lui delicioase.

Apoi am pornit spre Beau Vallon, toata lumea vorbea despre aceasta locatie si plaja. Din pacate am fost destul de dezamagiti, dezamagiti comparand cu ceea ce am vazut in zilele anterioare. Si aici era frumos, dar nu mai frumos ca la plaja mea preferata din Seychelles  - Anse Intendance.

La intoarcere am luat-o pe un alt drum, astfel am taiat insula in 2 si am reusit sa vedem si alte plaje superbe. Apusul l-am vazut la Anse Intendance, unde ne-am dus sa revedem si broastele testoase gigant.
Cina am luat-o tot la cazare, dorindu-ne sa repetam experienta culinara din prima zi.

ZIUA 4
A fost ziua cand ne-am luat ramas bun de la Mahe, ne-am trezit dis de dimineata si am pornit spre port (care este langa orasul Victoria) si de acolo am luat Ferryboat-ul catre urmatoarea noastra destinatie, insula La Digue.

Ne-am luat bilete chiar in dimineata plecarii, va recomandam sa va luati bilete din timp, noi am avut supriza placuta sa gasim bilete dar aveam sanse mari sa nu mai prindem loc.

Sper ca v-a placut povestea noastra in Mahe, scopul nostru a fost sa ne bucuram de frumusetea peisajului si asa am facut. In Mahe sunt si alte lucruri de facut/vazut, puteti merge la Distileria de Gin, fabrica de ceai sau chiar puteti sa faceti diferite excursii de aici, sunt companii care organizeaza excursii de o zi pe La Digue sau Praslin sau alte insule din imprejurimi.
Scopul nostru a fost sa ne bucuram de suficient timp pe fiecare din aceste 3 insule, iar daca timpul va permite, asa va recomandam si voua.

Daca v-a placut articolul, va recomand articolul Experienta noastra in Seychelles - zbor, vreme, cazare, mancare
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!